srijeda, 22. ožujka 2017.

#RECENZIJA: Zoeva Nude Spectrum paleta rumenila

Danas nam je na red došla recenzija Zoevine Nude Spectrum palete. Bio je to, jedan od dva proizvoda koje sam  prije nekoliko mjeseci naručivala sa Zoevine službene stranice na slovensku adresu kako bi izbjegla njihovu ludo bezobraznu poštarinu, no vjerojatno ste primijetili da su njihovi proizvodi, nedavno osvanuli i na Beauty Bay stranici što će nam svima znatno olakšati muke po nepotrebnim troškovima. Prije nego krenete trošiti, bio bi red da vam otkrijem da li me je ovaj proizvod uopće zadovoljio.

Paleta dolazi upakirana u crnu kartonsku kutiju na kojoj su brončanim slovima otisnute najosnovnije informacije o proizvodu.


Ambalaža je u potpunosti istovjetna kutiji sa kojom dolazi. Nažalost, moram priznati da mi se ambalaža uopće ne sviđa jer ju je apsolutno nemoguće ne uprljati. Na njoj se raspoznaje svaki mogući otisak prsta i dosta se teško čisti.

Ima magnetsko zatvaranje koje ne bih nazvala najčvršćim niti bi ambalažu nosila u torbi. Rumenila dolaze zaštićena plastičnom folijom. Pored Nude Spectrum palete rumenila, Zoeva u svom asortimanu ima još dvije- Coral i Pink Spectrum.


Unutar ambalaže nalaze se četiri nude nijanse sjenila. Nemaju nazive već su obilježene oznakama ND010-ND040. Jedna je nijansa mat (ND40) dok ostale sadrže shimmer (ND10-ND30). Vjerujem da ćemo se složiti kako paleta sadrži jedan lijepi raspon nosivih nude nijansi.



Shimmeraste nijanse su mekane teksture, te odlično pigmentirane. Količina simmera varira od N10 koja ga ima najmanje do N30 u kojoj je najviše shimmera, no kod ni jedne nijanse on nije napadan niti previše primjetan na licu. Nijanse ND20 i ND30 mogu se koristiti i kao bronzeri.
Lako se i ravnomjerno nanose, te se sa lakoćom blendaju. Ipak, valja pripaziti jer se lako pretjera. Truse se minimalno.

N10, N20, N30

Mat nijansa iz palete je nešto tvrđe teksture i rekla bih srednje pigmentacije. Unatoč slabijoj pigmentaciji u odnosu na shimmeraste nijanse, lako se nadograđuje do željenog intenziteta. Gotovo da se i ne trusi.

N40

Što se trajnosti tiče, tu se ponovno primijećuje razlika između rumenila shimmeraste i mat završnice. Prva se zadržavaju tijekom većeg dijela dana, uz vidljiv gubitak na intenzitetu dok mat rumenilo nakon nekoliko sati u potpunosti nestane sa lica. Ne vjerujem da bih ova rumenila odabrala na one dane kada je naglasak na postojanosti šminke, no za svakodnevnu šminku su mi i više nego zadovoljavajuća.

Ostavljam vam još nekoliko fotografija swatcheva da vidite ove prekrasne nijanse u njihovom punom sjaju.

daylight

sunlight

Rumenila dolaze u količini od 3, 8 grama što je ukupno 15, 2 grama u paleti, a za što ćete morati izdvojiti 18, 50 eura (cijena preuzeta sa službene stranice). Rok valjanosti proizvoda je 36 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete vidjeti niže. Paleta ne sadrži parabene, mineralna ulja, parfeme niti ftalate.


Jeste li isprobali Zoeva Nude Spectrum paletu rumenila ili neki drugi Zoevin proizvod?
Kako su vam se svidjele nijanse u paleti?
Pišite mi! :)









4 komentara:

  1. woow ovo mi zaista primamljivo deluje ! Odlican post , slike su fantasticne ! #Samokazem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) ako voliš nude nijanse, paleta je lijepi deal za svoju cijenu..

      Izbriši
  2. Obožavam nude nijanse rumenila i zoeva proizvode! :D super swatchevi.

    OdgovoriIzbriši