utorak, 5. srpnja 2016.

#RECENZIJA: Annemarie Borlind Orange Blossom Energizer

Iako proizvod o kojem pišem imam već dulje vrijeme, smatram da je sada najbolji trenutak za pisanje recenzije kao i trenutak kada bi ga bilo najpoželjnije uvesti u redovitu rutinu njege kože lica- radi se o Annemarie Borlind Orange Blossom Energizer-u.

Annemarie Borlind sam vam već spominjala u postu o hijaluronskom hidratantnom serumu iz Aqua Nature linije i iskreno se nadam da sam barem neke od vas potaknula da se usude isprobati nešto što im je do toga trenutka možda bilo nepoznato. Orange Blossom Energizer dio je linije Natural Beauty koju možete istražiti na službenim stranicama brenda. Smatram da će u širokom asortimanu zasigurno svatko od nas pronaći nešto za sebe, a s obzirom na omjer cijene i kvalitete samih proizvoda, vjerujem da nećete ostati razočarani.

Annemarie Borlind Orange Blossom Energizer dvokomponentni je proizvod koji dolazi u čvrstoj staklenoj ambalaži sa pumpicom koja se može "zaključati". Kao takva, ambalaža je zbilja praktična i sigurna ukoliko je se odlučite ponjeti sa sobom na kakvo putovanje.
Inače, da se ne zamislite, ambalaža nije ovako siromašno punjena, nego sam ja zakazala sa slikanjem dok mi je još bilo vrijeme. Ukupna militraža unutar bočice je 50 mililitara.


Spomenula sam da je riječ o dvokomponentnom proizvodu. Zapravo se radi o dvije faze, jedne sa botaničkim uljima i druge sa ekstraktima biljaka.


Proizvod prije upotrebe valja sjediniti miješanjem, i to onda izgleda kao što je prikazano na slici niže.


Annemarie Borlind Orange Blossom Energizer namjenjen je suhoj, umornoj i suncem oštećenoj koži. Proizvođač navodi kako se koristi ujutro i navečer, nanošenjem na očišćenu kožu lica, nakon čega slijedi dnevna/noćna krema.
Iako formula sadrži ulja, dosta je lagana, brzo se upija i ostavlja suptilan zdravi sjaj na koži. Koža je nakon nanošenja nahranjena, vidno ujednačenija i elastičnija, a s obzirom da je formula bogata vitaminima  i sastojcima koji pomažu obnavljanju kože jedna je od boljih stvari koje možete priuštiti svojem licu stalno izloženom sunčevim zrakama u ovo doba godine.
Može se nanositi izravno na lice i kao tonik blaznicom.

Ja ga koristim u sklopu večernje njege jer mi tada najviše odgovara, uglavnom u izdašnijem sloju (rijetko kada blaznicom). Ujutro se budim sa tako osvježenim licem da uopće ne pronalazim riječi kojima bi vam to opisala, a tu su i prethodno spomenute dobrobiti ovoga proizvoda (nahranjena, ujednačenija i elastičnija koža).

Unatoč tome što je namijenjen suhoj koži, svakako mogu potvrditi da će odgovarati i mješovitim tipovima kože.
I miris je božanstven! Ugodan, opuštajući citrusan miris u kojem dominira naranča.

Sastojke možete vidjeti niže. Dermatološki testiran proizvod.
Rok upotrebe od otvaranja je 12 mjeseci, a cijena oko 170 kuna u Mulleru (imajte na umu da su na iHerbu ovi proizvodi skuplji).


Jeste li isprobali koji Annemarie Borlind proizvod?
Volite li dvokomponentne proizvode u svojoj njezi?
Pišite mi! :)





Nema komentara:

Objavi komentar