ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

#RECENZIJA: theBalm Mary- Lou Manizer

Vrijeme je za najveću miljenicu beauty svijeta kada su u pitanju highlighteri- theBalm Mary-Lou Manizer!
Ako ste propustili neku od recenzija iz aktualne theBalm serije recenzija, klik niže na linkove! :)





Od svih slatkih i nevjerojatno maštovitih theBalm pakiranja ovo mi je najdraže. Ono što me osvojilo su domišljati natpisi na pakiranju kutije i ista stvar koja se ponavlja na okruglom plastičnom pakiranju proizvoda. Da, plastičnom! Za razliku od svih theBalm Mama ovaj proizvod dolazi u plastičnoj, čvršćoj ambalaži koju kada zatvorite nema teorije da se otvori i ošteti u vašoj torbi. S obzirom da je pakiranje nešto veće, samim time je i ogledalo većih dimenzija. Ambalaža sakriva ukupno 8,5 beskonačnih grama proizvoda sa ne tako beskonačnim rokom trajanja od 12 mjeseci.


Proizvod je svilenkaste teksture, boje šampanjca prekrasnog zlatnog odsjaja i izarazito pigmentiran. Kada kažem da je izarazito pigmentiran, to nadoslovnije i mislim. Ovo nije highlighter koji ćete morati nanositi u nekoliko slojeva da bi postigli efekat već postoje velike šanse da ćete i jednim potezom po licu pretjerati. Mislim da nijansa ovoga highlightera neće odgovarati osobama koje su izrazito hladnog podtona.




Trajnost na mome licu je do skidanja šminke. (naravno da to ovisi o tipu kože, no čini mi se da masnijem tipu kože sa kojeg bi proizvod mogao brže skliznuti ovaj highlighter baš i ne bi laskao- sumnjam da ćete htjeti još više sjaja na licu, ako se već sjajite-ili se varam?)
Osim što ga obožavam koristiti na jagodicama, savršen mi je nanesen u unutarnjem kutu oka i ispod luka obrve.

Sastojke možete pogledati niže.


Žalosna sam što ovom proizvodu moram istaknuti i jednu manu, no nažalost cijena je ono na što ne mogu zažmiriti. Ukoliko si odlučite priuštiti ovu ili bilo koju drugu Manizer ljepoticu morati ćete za nju izdvojiti oko170 kuna. Kada sam vam pisala o Carli Bybel paleti rekla sam vam da bi highlightere u njoj usporedila sa deseterostruko skupljima i u prvome redu tu sam mislila baš na theBalm highlightere. Ukoliko je ova cijena nepremostivi jaz za vas, savjetujem da si pogledate Carli Bybel paletu koja je u tome segmentu puno pristupačnija.

Smatram da se radi o jako kvalitetnom i lijepo pigmentiranom highlighteru koji će zadovoljiti i najzahtjevnije od vas. Ukoliko možete zažmiriti na cijenu, svakako si ga morate priuštiti. Ono što je sigurno je da je ova Manizerica s razlogom obožavana u svim kutevima blogosfere.

Koristite li highlightere u vašoj rutini šminkanja? Jeste li se i vi zaljubili u neku od theBalm sestara?
Pišite mi...

2 komentara:

  1. Imam je i volim je :D Dobro si rekla da je cijena njezin nedostatak i žalosno je što se može jeftinije proći na nekom od stranih sajtova, nego kod nas :/ Ali opet je dobro čekati akcije u Bipi pa je uloviti s 30% popusta kao i ostale theBalm proizvode :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma Bipa je nešto najljepše što nam se dogodilo! Da nema tih -30% akcija pola stvari nebi nikada kupila..

    OdgovoriIzbriši