ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

#HAUL with RoseGal: Green Swimwear

Vjerujem da ste više puta gledali ponudu kupaćih kostima na inozemnim web stranicama, no niste bili sigurni što ćete dobiti ukoliko ih naručite niti kako odabrati veličinu koja će vam odgovarati. U tu sam skupinu spadala i ja do nedavne RoseGal narudžbe. Odlučila sam se na jednostavne kostime u zelenoj boji da se malo odmaknem od crne u kojoj je većina mojih kombinacija za more. Ne mogu se pohvaliti da sam u potpunosti pogodila sa veličinama naručenog, no nikako nisam nezadovoljna onime što je stiglo. Danas ćete čitati o mojem iskustvu sa naručivanjem kupaćih kostima putem interneta.

Krenuti ću sa promašajem da završim u lijepom tonu. Dio narudžbe sa kojim se nisam usrećila je:

Cami Plunge Bikini Top and Bottoms

Oba djela bikinija su bez sumnje lijepa. Rebrasti uzorak mi se svidio još više uživo nego kada sam ga vidjela na fotografijama. Djelovi su podstavljeni tako da se ne proziru ni najmanje, a gornji dio ima još dodatno i male okrugle umetke koje nećete moći ukloniti bez pravljenja maloga reza na unutrašnjoj strani trokutića. Voljela bih da su naramenice podesive i da je straga na vezanje iako bikiniju to ne zamjeram jer je to više stvar mojih preferencija. Da ne duljim, bikini mi se svidio, no naručila sam ga u M veličini što se pokazalo pogrešnim izborom. Dok mi donji dio odgovara,  gornji mi je prevelik. 
Jednodijelni kupaći pokazao se pravim pogotkom. Odgovara mi veličinom (M) i sve stoji na svome mjestu u što se zbog detalja na dekolteu ne bih bila kladila prilikom narudžbe. I u ovom je gornji dio podstavljen, no za razliku od prethodnog, ovdje se jastučići mogu izvaditi kroz unaprijed za to predviđena mjesta. Također, naramenice su podesive, te se otraga mogu podesiti da stoje u križ. Ne prozire se i brzo se suši.

*PR PROIZVOD

Jeste li kada naručivali kupaće kostime putem interneta?
Koji vam se kupaći kostim iz posta najviše svidio?
Pišite mi! :)