subota, 28. siječnja 2017.

#RECENZIJA: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (Dark Brown)

Pred koji dan sam vam pisala o Golden Rose BROW Color Tinted maskari za obrve, pa hajde da još malo ostanemo u tome području. Odmah ću na samome početku posta napisati da ne razumijem buku koja se diže oko ovoga proizvoda jer osim što ga smatram bezobrazno preskupim, isprobala sam i višestruko jeftiniji proizvod boljih karakteristika. Koliko god vam teško bilo povjerovati u to nakon ovoga uvoda, danas vam pišem upravo o Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade-u koji vam nije mogao ostati nepoznanica ako ste i jedva nekoliko puta na You Tube-u kliknuli da gledate makeup tutorial koji je uključivao i iscrtavanje/popunjavanje obrva. Odmah ću ga kroz cijeli post uspoređivati sa svojim prošlogodišnjim favoritom za obrve- Nyx-ovim Eyebrow gelom čiju recenziju možete naći OVDJE, a sve to kako bi stekli dojam zbog čega mislim da je nepotrebno bacati toliki novac na proizvod za iscrtavanje/popunjavanje obrva. Ispričavam vam se što na fotografijama nije netaknuti proizvod. Fotografije su iz mobitela netragom nestale, ali srećom sam barem ambalažu sačuvala.


Počinjem upravo od te ambalaže na koju gotovo pa i nemam što prigovoriti. Stvarno dolikuje proizvodu za koji izdvajate veću svotu novaca. Posudica sa proizvodom dolazi u kartonskoj kutiji na kojoj se nalaze sve informacije koje bi mogli poželjeti pročitati. Donji dio posudice je stakleni dok je čep izrađen od crne plastike sa zlatnim detaljem, odnosno logom koji po meni značajno pridonosi luksuznom izgledu ove ambalaže. Iako posudica nije najhigijenskije rješenje za ovakav proizvod, budete li dio proizvoda izvadila sa čistim kistom ili špatulicom, te ga potom nanosili sa zapešća ili nekog podloška koji imate, mislim da o kontaminaciji proizvoda nema ni riječi. Tu sam svakako bila zadovoljnija tubicom Nyx-ovog Eyebrow Gela jer mi je ona sam taj postupak vađenja proizvoda činila jednostavnijim i čini mi se da je upravo zbog nje proizvod ostao dulje svjež o čemu ćemo kasnije.



Tekstura pomade je naizgled tvrda nakon što je tek otvorite, no nakon što nekoliko puta zagrabite po njoj uvidjeti ćete koliko je proizvod zapravo kremast. U usporedbi sa gelom svakako jest malo gušća. Pigmentacija je vrhunska kao i kod gela i ponoviti ću ono što sam napisala u njegovoj recenziji, a to je da zahtijeva da se sa njome pažljivo radi. Sa pomadom možete postići izgled prirodnih obrva, no također ih možete i jače naglasiti, a i pretjerati ukoliko niste naviknuti na korištenje ovakvoga proizvoda. Definitivno nije nešto što ću preporučiti djevojkama koje se tek upuštaju u popunjavanje obrva, no meni zasigurno puno draži proizvod od bilo kakve olovke ili sjenila za obrve.


Nijansa koju sam odabrala je Dark Brown. Moram priznati da mi nije bilo lako odlučiti se koju nijansu naručiti od ukupno njih 11. To što proizvod nije dostupan u Hrvatskoj i što nijansu morate naručivati temeljem viđenih swatcheva, ne olakšava tu odluku. Nisam ni gel mogla isprobati prije kupovine jer tada nije bilo testera u trgovini, no barem sam otprilike mogla vidjeti što kupujem. Srećom, sa nijansom nisam pogriješila. Pozitivna stvar kod ovoga proizvoda jest da ako ste i za nijansicu pogriješili kod odabira, pomadu ćete moći prilagoditi boji vaših obrva njegovim doziranjem, te jačim ili slabijim pritiskom kista kod nanošenja. Pokušati ću vam to dočarati na donjem swatchu da lakše shvatite o čemu pišem. Nijansa je u svakome slučaju tamnija smeđa i toplijeg podtona.


Proizvod jest dugotrajan, no nažalost se ne mogu složiti da je i vodootporan za razliku od gela. Unatoč tome što će se odlično držati punih 7-8 sati, nakon toga počinje blijedjeti, a nerijetko bi mi i nestajao sa pojedinih dijelova obrva što mi se sa gelom nije događalo. Također, gel je pokazao daleko veću otpornost na ljetne temperature i njezine nuspojave.


Ono što je po meni najveća mana ovoga proizvoda i razlog zašto ću ponovno kupiti Nyx-ov gel ili njegovu pomadu ako se ispostavi da je zadovoljavajuća jest činjenica da se proizvod već 6 mjeseci od početka korištenja počeo lagano sušiti i više se sa njime ne radi onako lijepo kao u početku. Kao i inače, spašavam se tako da izdvojeni dio proizvoda poprskam Macovim Prep+Prime Fix+ sprejem ili pak blago navlažim kist vodom. Količina koja vam je potrebna po jednom nanošenju zaista mala, no ne mogu reći da je proizvod nepotrošiv (kao što sam to i previše puta pročitala iz različitih izvora) jer ja sam u malom dijelu teglice već zagrebla dno. Neka vas ne zavara teglica za koju vam se može učiniti da je dublja nego što jest jer sadrži ni manje ni više nego 4 grama.

Pored navedenog, za spomenutu količinu od 4 grama, morati ćete izdvojiti oko 140 kuna, a usporedbe radi, gel sam davno platila u pola manje, a vjerujem da je trenutno cijena i niža s obzirom da je Nyx sve prisutniji kod nas. Rok upotrebe je 9 mjeseci od otvaranja, a sastav možete vidjeti niže. Ponovno naglašavam svoje nezadovoljstvo parabenima u ovako skupom proizvodu. Cruelty free.


Jeste li isprobali Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade?
Postoji li još vas koji niste toliko oduševljeni isprobanim ili sam ponovno najzahtjevnija među nama?
Pišite mi! :)







4 komentara:

  1. Nisam je imala ali toliko sam željela isprobati ali nikako mi se nije dalo dati tolike novce. Imam trenutno Freedom pomade sa Pink pande i prezadovoljna sam tako da sada znam da mi ni ne treba ABH pomade.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Freedom mi je bila velika želja isprobati, ali je prevagnulo to što sam sa Nyxovim gelom bila jako zadovoljna..nadam se da će i pomada biti jednako dobra :)

      Izbriši
  2. Znaš da ju volim i nije mi teško izdvojiti novce za nju jer dobijem sve što želim...meni traje svakodnevnim korištenjem od oko 6 do 8 mj i jako malo se posuši... Jer uvijek i dok iscrtavam obrve stavim naopačke poklopac preko gela...a imam i Duraline pa ako i bude kriza on će me spasit..toplo ti ga preporučam...
    Meni traje cijeli dan pa čak i ljeti kad se znojim ko prasica po licu... Jedino što nije preživio je kupanje u moru..:(
    Probala sam sve njene proizvode za obrve i Powder duo mi je najbolji jer daje najprirodnije obrve,i vjerujem da će jako dugooo trajati,puno više nego pomade...
    Jako mi se sviđaju tvoje obrve iscrtane na ovakav način...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Powder duo ću kod tebe isprobati ako bude prilike prije nego što se bacim u trošak ;)
      ajme, bojim se pomislit kako je to nakon kupanja u moru izgledalo..inače, ja sam baš teški protivnik šminke na plaži tako da od mene nitko neće doznat preživljava li proizvod to ili ne :P
      hvala na komplimentu! :)

      Izbriši